Najnovija vest o Kejt i Vilijamu! Velika Britanija na nogama!
Kejt Midlton i princ Vilijam, Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

POGLEDAJTE OVO

Najnovija vest o Kejt i Vilijamu! Velika Britanija na nogama!

Princeza je snimljena samo nekoliko dana nakon što se vratila svojim zvaničnim dužnostima

Objavljeno: 11:21h

Kejt Midlton (42) snimljena je u javnosti prvi put otkako je završila s hemioterapijom. Princeza od Velsa je sa suprugom Vilijamom krenula na misu u Balmoralu.

Princeza je snimljena samo nekoliko dana nakon što se vratila svojim zvaničnim dužnostima, kada je početkom nedelje održala svoj prvi službeni sastanak nakon više od devet meseci pauze zbog borbe s rakom. Na sastanku je razgovarala o svom projektu "Rani razvoj u detinjstvu", a prisustvovali su članovi njenog tima i predstavnici fondacije Rano detinjstvo.

Buduća britanska kraljica, koja je prošle nedelje otkrila da je njeno lečenje završeno i da će se polako vratiti kraljevskim dužnostima ispričala je u intimnom video snimku na kome je zajedno sa suprugom, princom Vilijamom i njihovo troje dece, da se raduje povratku na dužnost.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Moj put do izlečenja i potpunog oporavka je dug i moram da nastavim da svaki dan doživljavam onako kako dolazi Kako se leto bliži kraju, ne mogu da vam kažem kakvo olakšanje je što sam konačno završila hemioterapiju. Poslednjih devet meseci bili su neverovatno teški za nas kao porodicu. Život kakav poznajete može se promeniti u trenu i morali smo da pronađemo način da se krećemo u olujnim vodama i nepoznatom putu. Borba sa rakom je složena, zastrašujuća i nepredvidivoa za sve, posebno za one koji su vam najbliži. Sa poniznošću, ona vas takođe dovede licem u lice sa vašim sopstvenim ranjivostima na način na koji nikada ranije niste razmatrali, a sa tim vam i daje novu perspektivu - rekla je princeza prošlog meseca.

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

(Espreso/Ona.rs/J.V./Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.